След портала XFastest, нова порция течове, споделена от общността HKEPC, разказва

...
След портала XFastest, нова порция течове, споделена от общността HKEPC, разказва
Коментари Харесай

Процесорите Intel Core 9000 ще дебютират през това тримесечие

След портала XFastest, нова порция течове, споделена от общността HKEPC, споделя за планувания дебют на новите чипове от Intel. Те даже са се сдобили и с конфиденциален слайд на чипмейкъра от предходния месец, в който са дадени точните периоди за дебюта на новите CPU.
Първите процесори Intel Coffee Lake-S Refresh дружно с дънните платки, основани на топ-чипсета Z390, в случай че се има вяра на дадения слайд, ще излязат през октомври. Освен това, през същия месец в продажба ще блеснат и чиповете от Core X-серията за платформата LGA2066, които ще съдържат до 18 физически ядра при номинално TDP от 165 Вата.

Уеб ресурса XFastest публикува през вчерашния ден и пътните карти на Intel, засягащи настолните платформи на чипмейкъра. Както се оказва обаче, един от привидните слайдове съумя да загуби своята новост. Корпорацията преразгледа графика на стартирането на процесорите Core 9000, усъвършенстваната версия на които може да се види по-долу.



Представянето на Intel Core процесорите от серията 9000 ще се организира в два стадия: в началото в продажба ще постъпят топ-решенията на линията, а през идната година това семейство ще бъде допълнено с модели, без поддръжка на овърклок. „Хартиения анонс“ на новите чипове, съгласно отчетите, ще се организира през околните няколко месеца.

Първи по магазините ще постъпят овърклокърските процесори Intel Core i9-9900K (8 ядра/16 потока), Core i7-9700K (8 ядра/8 потока) и Core i5-9600K (6 ядра/6 потока), както и Core i5-9400 (6 ядра/6 потока), който е лишен от отключване на множителя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР